Column

Het hoe en wat van trauma, wat is het precies? Kom naar het ‘Brein café’!

Het hoe en wat van trauma, wat is het precies? Kom naar het ‘Brein café’!

01-03-2023

Als je denkt aan de term ‘trauma’ zal eenieder er een andere betekenis aan geven, maar wat is het precies?

Tachtig procent van de Nederlandse bevolking maakt in hun leven een indrukwekkende gebeurtenis mee die impact heeft op het dagelijkse leven. Toch raakt niet iedereen getraumatiseerd.

Hoe zit dit? Wat is de impact op het brein en zenuwstelsel bij trauma? Wat is het effect op andere mentale klachten? Nieuwsgierig geworden? Op 20 april ga ik van 20.00 uur tot 21.30 uur weer van start met het ‘Brein café’, voorheen ‘GGZ-café’, wat na een afwezigheid van ruim twee jaar in een nieuw jasje is gestoken! Op een laagdrempelige wijze geef ik GRATIS voorlichting over mentale klachten in de bibliotheek in Wijchen, waar regelmatig een gast zal aansluiten.

Wat is er vernieuwd? Er is een inloop om 19.00 uur, zodat je onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek kunt gaan over hoe het dagelijkse leven een grote uitdaging kan zijn. Daarnaast geeft het ‘Brein café’ dankzij de nauwe samenwerking met Theater ‘t Mozaïek korting op onderwerp gerelateerde voorstellingen.

Dus laat je inspireren, doe kennis op en ga met elkaar in gesprek voor meer begrip en verbinding! Aanmelden is verplicht bij de agenda van www.bibliotheek-wijchen.nl

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering