08235 More-Itz

column

Gezond zitten? Zo zit dat!

Gezond zitten? Zo zit dat!

01-03-2023

Breng jij vaak zittend de dag door? Dan is ergonomisch werken iets voor jou! Ons lichaam is gemaakt om vrij te bewegen. Het is dan ook belangrijk om je stoel aan te passen op je lichaam en om gedurende de dag regelmatig van zithouding te wisselen. Zo stimuleer je een verbeterde zuurstoftoevoer en een actieve bloedcirculatie. Dit heeft als positief effect dat je concentratie vermogen stijgt.

Kom snel eens langs in onze showroom!

De bureaustoelen, balansstoelen en zitkrukjes van Gaertner spelen mooi in op het vrij bewegen van het lichaam. Letterlijk mooi, want de design- en balansstoelen van o.a Variér hebben altijd een stijlvol en karakteristiek ontwerp. De stoelen hebben een uniek design en zijn van bijzondere kwaliteit. Naast dit unieke design zijn de stoelen ook mooi in figuurlijke zin, omdat ze het lichaam ondersteunen waar nodig bij het actief zitten en werken; altijd in balans! De stoelen van Variér stimuleren namelijk de beweging en geven een eindeloze variatie aan zitposities; zónder dat u iets hoeft te verstellen.

Benieuwd naar hoe jij jouw werkplek ergonomisch kunt inrichten met de design- en balansstoelen van Variér? Kom dan eens langs bij Gaertner Ergonomische Meubelen in Nijmegen en laat u inspireren door ons beste zit-advies.

Heyendaalseweg 165, Nijmegen 024 356 8390 | info@gaertner.nl www.gaertner.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere