10651 Opticien op de koffie

column

ayurveda

ayurveda

01-04-2023

Ayurveda, een 5000 jaar oude geneeswijze. Superfijne behandelingen met diepgaand resultaat. Ayurveda, een reset voor al je klachten. Individueel behandelplan voor jou met voedingsadvies, massages en andere heerlijke behandelingen. We werken samen naar gezondheid, voor zover dat (nog) mogelijk is.

Ayurveda: een eeuwenoude genees- en leefwijze uit India. Daar pakken ze de wortel van ziekte aan en dat kunnen wij ook. Alle klachten beginnen in de spijsvertering, daar begint dan ook genezing. Ik maak een plan voor jou persoonlijk met heerlijke behandelingen, als JIJ dat wil.

Bezoek de website voor meer info of het maken van een afspraak www.audesapere.nlMaak nu een afspraak 06 107 59534

Aude Sapere Nistelrodeseweg 9A, Uden 06 10 75 95 34 josephinebroeders@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering