Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Persoonlijke huidverbetering in optima forma

Persoonlijke huidverbetering in optima forma

01-06-2023

Na het afronden van haar opleiding wist Anna van Geenen al snel dat ze het anders wilde aanpakken dan andere salons. Namelijk met een persoonlijke touch en huidverbetering met merkbaar resultaat. In haar moderne salon biedt ze als Hannah huidcoach een mooie combinatie van skincare en beautybehandelingen.

Skincare én beauty!

Anna werkt met de high end producten van het bekende Nederlandse merk Hannah. “Ik volg nog steeds regelmatig trainingen bij hen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen”, vertelt Anna. “Dat houdt het ook voor mezelf uitdagend. Tijdens mijn studie was ik al enthousiast over Hannah, bij hun producten merk je echt dat ze een sterk merkbaar positief effect hebben.”

Huidverbetering op maat

“Als je voor het eerst komt, bespreken we tijdens een intake eerst wat voor jou het doel is van de behandeling. Daarnaast meet ik met een zogenaamde skin analyzer het vocht- en vetgehalte in de huid, evenals de pH-waarde. Daar kan ik de producten die ik gebruik tijdens de behandeling op afstemmen. Ik bied behandelingen aan van 60, 75 en 90 minuten. Bij de twee laatsten pas ik tevens bindweefselmassage toe, een beproefde manier om verklevingen in de huid aan te pakken en fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. En ook gewoon heerlijk ontspannend.” Een speciale acné-behandeling behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De finishing touch

Als je er toch bent, kun je bij ANNA Skincare & Beauty tevens diverse brow en lash treatments ondergaan. “Van het verven en/of shapen van je wimpers of wenkbrauwen tot brow lamination en een lash volume lift. De afwisseling in het werk is geweldig. Geen enkele dag is hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. Zodat je helemaal tot rust komt. Het is immers jouw verwenmomentje, daar moet je van genieten. Als mensen hier blij, mooi en verzorgd de deur uitlopen, ben ik pas tevreden. Dat ze vrijwel altijd terugkomen, is voor mij de bevestiging dat ik het goed doe!”

ANNA Skincare & Beauty Van Broeckhuysenstraat 9, Nijmegen | 06-38260670 | info@annaskincare.nl | www.annaskincare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere