column

Een café waar je je thuis voelt!

Een café waar je je thuis voelt!

01-06-2023

Het café in Malden heeft de gemoedelijke, laagdrempelige sfeer die zo kenmerkend is voor Eten en Drinken. Dankzij de open inrichting, maar vooral ook dankzij het team dat zich iedere dag voor 100% inzet voor de gasten.

Gezelligheid, gastvrijheid én lekker eten en drinken

We werken bewust met een bonte mix van studenten en ervaren krachten. We willen dat iedereen zich hier thuis voelt. Je kunt de hele dag binnenwandelen bij Café Eten en Drinken, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Bijvoorbeeld voor een vers kopje koffie met gebak. We hebben een zeer uitgebreide lunchkaart met onder andere heerlijke broodjes gerookte zalm van Landgoed Doornik en onze beruchte Club Sandwich. Tijdens het diner kun je kiezen uit de zeven hoofdgerechten op de kaart, maar daarnaast staan er altijd extra specials op het bord. Hardlopers zijn onder meer de diamanthaasspies, onze Eten en Drinken burger en de spareribs. Mensen komen daar speciaal voor terug, dat is toch wel een teken dat we iets goed doen. Ook als je alleen komt borrelen met vrienden ben je meer dan welkom. Probeer dan ook vooral eens de mozzarellaballen!

Promenade 2, Malden | 024-2001159 malden@cafe-etenendrinken.nl | www.cafe-etenendrinken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty