column

Stralend je vakantie in?

Stralend je vakantie in?

01-08-2023

Plan nog snel je afspraak in!

Huidverbetering op maat

“Bij je eerste bezoek zullen we voorafgaand aan de behandeling middels een intake bespreken wat het doel voor jou is. Daarnaast meet ik met een zogenaamde skin analyzer het vocht- en vetgehalte in de huid, evenals de pH-waarde Daar kan ik de producten die ik gebruik tjdens de behandeling op afstemmen. lk bied behandelingen aan van 60, 75 en 90 minuten .

Bij de meest uitgebreide behandelingen pas ik tevens de bindweefselmassage toe, een beproefde manier om verklevingen in de huid aan te pakken en fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. En ook gewoon heerljk ontspannend. Ook voor beauty behandelingen zoals wenkbrauwen en wimpers ben je bj ANNA Skincare & Beauty aan het juiste adres!”

ANNA Skincare & Beauty Van Broeckhuysenstraat 9, Nijmegen 06-38260670 info@annaskincare.nl www.annaskincare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09085 - Booij Parket Wonen met Lef