Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Genieten lachende mensen echt veel meer?

Genieten lachende mensen echt veel meer?

01-09-2023

Wist je dat lachen je een betere conditie bezorgt? Dat lachen stress verdrijft? Dat lachen mensen dichter bij elkaar brengt? Kortom, lachen is echt gezond! Stuk voor stuk ook nog eens hele goede redenen om voor je gebit te zorgen! ;-)

Als je lacht wil je graag je gebit laten zien, en het voelt veel prettiger als dat er stralend uitziet. Uw uitstraling wordt mede bepaald door uw lach en dus ook door uw tanden. Hebben je tanden niet de gewenste witte kleur? Wat zijn de mogelijkheden? Bleaching kan een uitkomst bieden. Gezonde tanden kunnen we verfraaien met facings, scheve tanden zetten we recht en ‘slechte’ of niet meer aanwezige tanden kunnen we meestal zonder problemen vervangen door kronen of bruggen.

Kronen en bruggen zijn duurzame vervangers voor een of meer tanden of kiezen. Een kroon wordt als een soort dopje over de oude tand vastgelijmd.

Een persoonlijke benadering Mondzorgcentrum Takenhofplein is een heel laagdrempelige praktijk. “Iedereen is hier welkom. Het is geen ‘meneer de tandarts’, maar ‘je’ en ‘jij’. Het hele team doet zijn best om ervoor te zorgen dat onze patiënten zich bij ons op hun gemak voelen en de beste mondzorg krijgen.” Scan de QR-code en maak een afspraak

Takenhofplein 6, Nijmegen 024 212 212 8 balie@mctp.nl www.mondzorgcentrumtakenhofplein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering