Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Kom naar het ‘Breincafé’ en ontvang korting op theatervoorstellingen

Kom naar het ‘Breincafé’ en ontvang korting op theatervoorstellingen

01-09-2023

Sinds 20 april ben ik weer van start gegaan met het ‘Breincafé’, waar ik op een laagdrempelige wijze GRATIS voorlichting geef over mentale klachten in de bibliotheek in Wijchen. De deelnemers zijn erg enthousiast over de nieuwe opzet.

Op 20 september, op ‘Wereld Alzheimerdag’ gaat het over ‘Het hoe en wat van Dementie’. Iedere dag, krijgen 120 mensen in Nederland de diagnose dementie, waardoor een ieder van ons (in zijn of haar omgeving) ermee te maken krijgt. Wat is er vernieuwd? Er is een inloop om 19.00 uur, waar je onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek kunt gaan. Op 20 september zal MeerVoormekaar, dé welzijnsorganisatie in Wijchen, aansluiten en vertellen over hun lokale activiteiten met betrekking tot dementie.

Dankzij nauwe samenwerking met Theater ‘t Mozaïek ontvang je als deel-nemer korting op een aantal theatervoorstellingen, zoals de voorstelling van 27 september van Minoux ‘Pow Wow’. Het wordt een feestelijke, vrolijke en vaak ontroerende ontmoeting tussen verschillende generaties over het ouder worden waarin de zorg voor onze ouders centraal staat.

Dus zorg dat je erbij bent ! De inloop is om 19.00 uur en de voorlichting is van 20.00 tot 21.30 uur. Laat je inspireren, doe kennis op en ga met elkaar in gesprek voor meer begrip en verbinding! Aanmelden is verplicht bij de agenda van www.bibliotheek-wijchen.nl.

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering