bruisende zaken

Ervaar haarverwennerij pur sang 		bij een totale kappersbeleving

Ervaar haarverwennerij pur sang bij een totale kappersbeleving

01-11-2023

Een goed herenkapsel begint bij een goede analyse van het haar. Hoe groeit het en welke textuur heeft het? Wij weten er wel raad mee. Ook voor het bijwerken van je baard of snor kun je bij ons terecht. Geef je over aan ons professionele team en ervaar haarverwennerij pur sang! Jij bent bij ons in uitstekende handen.

De ultieme kapsalon beleving: haarverwennerij pur sang! Gemoedelijke en prettige sfeer met een goede bak koffie en lekkere muziek Altijd op de hoogte van de laatste haartrends Vegan kapper: hanteren en verkopen als enige kapsalon in Nijmegen o.a. het diervriendelijke merk Authentic Beauty Concept Streven altijd naar duurzaamheid en naar een zo min mogelijke belasting op het milieu Ook de kapsalon voor dames, kinderen of specifieke wensen zoals krullen

Op zoek naar een herenkapper in Nijmegen? Ons team kent de fijne kneepjes van het vak als het gaat om mannenhaar. Een goed herenkapsel is namelijk heel wat anders dan ‘zomaar’ een kapsel en begint bij een goede analyse van het haar: door met de handen door het haar te gaan, kan onze herenkapper bepalen hoe het groeit en welke textuur het heeft. Ieders haar groeit met cirkelvormige bewegingen, te beginnen bij de kruin en zoals je zal zien, buigt het haar steeds in dezelfde richting.

Ook als man mag je genieten van een moment voor jezelf. Bij Kapsalon Flor in Nijmegen vind je de echte kappersbeleving. Ga zitten, geniet van een lekkere kop koffie en goede muziek en laat je knippen of kleuren door onze professionele kappers. Tevens werken we je baard of snor weer netjes bij en zorgen we dat deze weer in vorm komt. Vergeet ook die hoofdmassage niet. Je komt als herboren thuis! Wij streven altijd naar perfectie als het gaat om haar. Hiervoor werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige duurzame en veganproducten voor het beste en zo natuurlijk mogelijke resultaat. Goed dus voor het milieu én voor jou.

Ben je nieuwsgierig naar ons? Breng een bezoek aan onze kapsalon in het centrum van Nijmegen. We staan je graag te woord. Wil je dat we je direct helpen? Maak dan een afspraak.

In De Betouwstraat 18, Nijmegen | 024-3888322 | salonflornijmegen | www.salonflor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty