column

Implantologie

Implantologie

01-11-2023

Wanneer je één of meer tanden mist, kan een implantaat misschien een goede optie zijn. Door ontbrekende tanden en kiezen te vervangen door implantaten wordt een blijvende natuurlijke uitstraling bereikt.

Implantaten zijn een vervanging van de tandwortel die in het kaakbot worden geplaatst tijdens een kleine chirurgische ingreep. De behandeling is niet pijnlijk omdat deze plaatsvindt onder plaatselijke verdoving.

De meeste implantaten zien eruit als een schroef en zijn gemaakt van titanium. Het implantaat groeit vast in het kaakbot waardoor het een stabiele basis is voor een kroon, brug of klikprothese.

Heb je een kunstgebit en is er weinig houvast in je kaak waardoor het kunstgebit loskomt met het kauwen, dan kunnen 2, 4 of 6 implantaten worden geplaatst. Daarna wordt een volledige prothese gemaakt dat vastklikt op de implantaten. Zo’n klikprothese is uitneembaar, zodat je het dagelijks goed kunt reinigen.

Een persoonlijke benadering Mondzorgcentrum Takenhofplein is een heel laagdrempelige praktijk. “Iedereen is hier welkom. Het is geen ‘meneer de tandarts’, maar ‘je’ en ‘jij’. Het hele team doet zijn best om ervoor te zorgen dat onze patiënten zich bij ons op hun gemak voelen en de beste mondzorg krijgen.” Scan de QR-code en maak een afspraak

Takenhofplein 6, Nijmegen 024 212 212 8 balie@mctp.nl www.mondzorgcentrumtakenhofplein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty