column

Passie voor chocola

Passie voor chocola

01-01-2024

Goed nieuws: na een half jaar door brandschade dicht te zijn geweest, is Chocola Belga ook aan de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen weer geopend. En zelfs verbeterd, want het pand biedt nu ook ruimte voor workshops. “We zijn dus lekker bezig”, vertelt eigenaresse Angela Krijgsman enthousiast. “Zowel voor de klanten van onze winkel, als voor onze zakelijke klanten.”

Wat die zakelijke klanten betreft, je kunt het zo gek niet verzinnen, of Chocola Belga kan het voor deze specifieke doelgroep maken. “Van bonbons en chocoladeletters met het bedrijfslogo tot chocolade kerstballen en -bomen in de bedrijfskleuren, om maar wat voorbeelden te noemen. En dan heb ik het nog niet eens over de mogelijkheden op het gebied van smaken, want ook die zijn bijna eindeloos.” Wat je ook samen met Angela verzint of waar je haar ook een opdracht voor geeft, je kunt er altijd van uitgaan dat je een product krijgt dat op ambachtelijke wijze is gemaakt. “En dat proef je!” Het mag duidelijk zijn: bij Chocola Belga maken ze alles wat je maar wilt met chocolade van de beste kwaliteit. Oftewel, de beste Belgische chocolade van Callebaut. “We denken graag mee over de mogelijkheden, ook qua budget!” En wil je op regelmatige basis samenwerken met Chocola Belga, dan is ook dat geen enkel probleem. “Inmiddels werken we samen met diverse partijen, waaronder hotels en een bekende sauna aan wie wij onze producten leveren.” Behalve voor op maat gemaakte chocolade-specialiteiten, kunnen bedrijven ook bij Chocola Belga terecht voor leuke chocoladeworkshops. “Natuurlijk verzorgen we die niet alleen voor bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen of voor groepen vriendinnen. Sinds kort hebben we daarvoor een ruimte beschikbaar bij de winkel aan de Bisschop Hamerstraat, en bij onze nieuwste locatie, aan de Arnhemse Koningstraat, hebben we zelfs een nóg grotere workshopruimte. Informeer dus gewoon eens naar de mogelijkheden.”

Chocola Belga Burchtstraat 31, Nijmegen Bisschop Hamerstraat 6, Nijmegen 06-24490563 | www.chocola-belga.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie