column

Een stralende glimlach door orthodontie!

Een stralende glimlach door orthodontie!

01-01-2024

Er goed uitzien en je lekker voelen, daar hoort een mooie glimlach bij. Orthodontie kan daarbij helpen. Bij Mondzorgcentrum Takenhofplein bieden wij alles onder één dak, uiteraard mag orthodontie niet ontbreken! Orthodontie is een specialisme in de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het optimaliseren van de stand van de tanden.

Niet alleen jongeren vinden het steeds belangrijker dat hun gebit er goed uitziet, maar ook volwassenen kiezen steeds vaker voor een beugel.

Vindt u het vervelend dat uw tanden wat scheef staan? Passen uw tanden en kiezen niet goed op elkaar waardoor u last ondervindt met bijten of kauwen? Het zou kunnen zijn dat een beugel de oplossing is voor u! Een beugel is even wennen, maar het kan een prachtig resultaat geven.

De bekendste beugels zijn de buitenboordbeugel en de slotjesbeugel. Er zijn echter veel meer beugels die ieder hun eigen functie hebben. Onze orthodontist zal door persoonlijke inspectie en röntgenfoto’s bepalen welke beugel het beste bij uw situatie past.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw perfecte glimlach? Plan dan vrijblijvend een afspraak in bij onze orthodontist.

Wij verwelkomen u graag bij Mondzorgcentrum Takenhofplein!

Een persoonlijke benadering Mondzorgcentrum Takenhofplein is een heel laagdrempelige praktijk. “Iedereen is hier welkom. Het is geen ‘meneer de tandarts’, maar ‘je’ en ‘jij’. Het hele team doet zijn best om ervoor te zorgen dat onze patiënten zich bij ons op hun gemak voelen en de beste mondzorg krijgen.” Scan de QR-code en maak een afspraak

Takenhofplein 6, Nijmegen 024 212 212 8 balie@mctp.nl www.mondzorgcentrumtakenhofplein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty