column

01-01-2024

BliXem, het meest veelzijdige en kleurrijke horecabedrijf van Nijmegen zoekt

Wij zijn een gezellig eetcafé en cateringbedrijf en zorgen er dagelijks voor dat onze gasten in de watten gelegd worden en van de heerlijkste gerechten kunnen genieten.

Ben jij een superheld die graag zijn talenten in de horeca wil ontdekken en ontwikkelen? Je leert onder begeleiding van onze werkbegeleiders, koks en zorgmedewerkers hoe het is om in de horeca te werken. Samen met jou kijken wij naar welke vaardigheden je wilt ontwikkelen en hoe je jouw talenten kunt inzetten.

We hebben leer-werkplekken beschikbaar binnen alle afdelingen van ons bedrijf. Bediening, uitgifte, avondkeuken en cateringkeuken. Er is vast een plekje bij ons waar jij tot je recht komt.

Heb je een indicatie dagbesteding of andere trajectfinanciering? Een enthousiaste, leergierige instelling? En ben je klaar voor een nieuwe stap?

Je bent welkom bij BliXem.

Meer informatie? Stuur ons gerust een mailtje of bel.

Merel van Geffen of Bo Broeren 024- 3888678 ai@blixemnijmegen.nl www.blixemnijmegen.nl

BliXem eetcafé en winkel, Groesbeekseweg 75 | 024-3888678 | www.blixemnijmegen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty