column

Deel jij de liefde voor doedels?

Deel jij de liefde voor doedels?

01-03-2024

Onze kleine doedeltjes worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op, zodat ze meteen wennen aan geluiden. Vanaf drie weken gaat de zindelijkheidstraining beginnen en daarmee start dan ook de socialisatie in de eerste acht weken van hun leven.

Met alle liefde brengen wij onze kleine doedeltjes groot en we willen ook graag dat ze goed terecht-komen, zodat ze uit kunnen groeien tot mooie volwassen honden met een mooi karakter. Wij vinden het daarom belangrijk om eerst kennis te maken alvorens wij toezegging doen tot inschrijving op onze wachtlijst. Dit omdat wij graag willen weten waar onze kleine doedeltjes naartoe gaan.

Wij fokken volgens de richtlijnen van de WALA, waarbij we zorgen dat er gezonde, goed gesocialiseerde pups met een mooi karakter naar hun nieuwe baasjes gaan.

www.doedels4you.nl www.doedelsandmore.nl /jmh.debekker.5 doedels_4_you

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty