Column

Word jij de next best nagelstyliste?

Word jij de next best nagelstyliste?

01-03-2024

Bij Sher Nailproducts adviseren we je graag in de mogelijkheden van al onze nagelstyliste opleidingen. Maak kennis met onze opleidingen waarin we uitsluitend werken met het kwaliteitsmerk Urban Nails.

Allround Nagelstyliste

Een opleiding van 15 lessen wanneer je alles van het vak nagelstyling wilt leren en in de toekomst bijvoorbeeld een salon wilt beginnen.

Prof Allround Nagelstyliste

Ben jij al gevorderd? Dan adviseren wij bij Sher Nailproducts dit Allround Prof programma van 7 lessen waarbij we jou meenemen naar een nieuwe start.

Acryl

8 lessen waarin je alles van het vak Acryl gaat leren.

NeXt Gel

8 lessen met alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te maken met gelsystemen.

Soak-off Gellak

Voor deze 2-daagse opleiding is geen vakgerichte basiskennis vereist. Iedereen kan hier in principe aan deelnemen. Het is een perfecte opleiding voor schoonheidsspecialisten, kappers, pedicures etc. die hun klanten een extra behandeling willen aanbieden of een extra doelgroep willen aantrekken.

Kleine groepjes, persoonlijke aandacht en perfecte begeleiding Bij Sher Nailproducts werken we met kleine groepjes om de aandacht zo goed mogelijk te verdelen. De persoonlijke aandacht en uitgebreide ervaring van de opleider maakt deze opleiding tot een van de beste Allround Nagelstyliste opleiding in de regio Boxmeer.

Sher Nailproducts, groots in kleine zaken

Steenstraat 106-N, Boxmeer 06-51600217 www.shernailproducts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering