BRUISENDE COLUMN

Lenteflirt: Lekker fout of schot in de roos?

Lenteflirt: Lekker fout of schot in de roos?

30-11--0001

Fluitende vogels, ijsjes om te smullen, de geur van bloesem en overvolle terrassen: het is weer lente. Zodra de zon begint te schijnen, gaan mensen flirten. Het warme seizoen is dan ook uitermate geschikt voor een heerlijke lenteromance. Beheers jij de fijne kneepjes van de versierkunst al? Hier is een korte flirtlijst met do’s en dont’s om je op weg te helpen.

Wil je meer tips over waar je een leuke flirt kan vinden? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Wist je dat flirten en versieren twee verschillende begrippen zijn in de wereld van de liefde? Flirten kun je doen met je ogen, handen, of misschien zelfs met je voeten. Maar om iemand echt te versieren, moet je net een stapje verder gaan. Durf de eerste stap te zetten! Begin zelf een praatje en toon interesse.

De Juiste Opening

Een goede openingszin kan het verschil maken, maar een slechte kan de sfeer meteen verpesten. Waarom gebruiken we ze dan toch? Vaak spelen zenuwen een rol bij het benaderen van iemand die we aantrekkelijk vinden. Maar wees gerust, het beste is gewoon jezelf te zijn.

Fris en Fruitig

Niemand houdt van klotsende oksels en een stinkende adem. Zorg er dus voor dat je fris en fruitig voor de dag komt als je op versierpad bent. Een snelle opfrisbeurt kan je zelfvertrouwen een boost geven, en dat zal ook je toekomstige flirt niet ontgaan.

Durf en Lef

Het versieren van die knapperd kan riskant zijn, maar met een flinke dosis lef kom je een heel eind. Wees gewoon jezelf en ontspannen. Prikkel zijn of haar interesse met een grappige opmerking of een ondeugende knipoog, en voor je het weet, heb je succes.

Flirten in de lente kan een geweldige ervaring zijn als je de juiste aanpak kent. Door zelfverzekerd te zijn, interesse te tonen en authentiek te blijven, vergroot je je kansen op een succesvolle lenteromance. Dus wie weet vind je wel de perfecte match om de lente mee te vieren!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering