bruisende zaken

Hèt Krullen Atelier  in Zetten

Hèt Krullen Atelier in Zetten

01-04-2024

Ik werk met plantenkleuring wat een natuurlijke kleuring is. Dit is grijsdekkend en niet slecht voor je haar en hoofdhuid.

“Goede en fijne kapster. Kennis van zaken en elke keer tevreden naar huis. Ga zo door!”

Als je haar golvend, gekruld of krullend is, dan herken je de levenslange strijd om het te temmen. Krullend haar lijkt een eigen persoonlijkheid te hebben.

De eindeloze zoektocht naar de juiste producten, uren voor de spiegel staan, dure behandelingen en zelfs gebrek aan eigenwaarde zie je vaak bij vrouwen met krullend haar, maar we zijn er om een oplossing te bieden.

Het stylen van je ontembare haar heeft altijd als een verloren strijd gevoeld. Tot nu!

Omdat ik met mijn eigenwijze krullen te vaak teleurgesteld was na een kappersbezoek, ben ik me gaan specialiseren in het knippen en stylen van krullen. Met als resultaat dat ik nu dé krullenkapper in de regio Zetten ben! Ik zorg ervoor dat je krullen niet alleen perfect zitten tijdens je bezoek aan mijn salon, maar dat je je krullen ook thuis kunt blijven verzorgen met goede producten die bij jou passen.

Ik word blij als je genoten hebt van een kappersbezoek in mijn salon en in het dagelijks leven weer vertrouwen hebt in je prachtige krullende haar!

Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle

Bellefleur 35. ZETTEN 06-46595147 | www.krullenatelier.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering