bruisende zaken

Voor het lekkerste Indische eten!

Voor het lekkerste Indische eten!

01-04-2024

Toen Jane Huijer samen met haar ouders in 2015 toko Depaja Makanan begon in Elst ging dat als een lopend vuurtje rond. Inwoners van het dorp waren direct enthousiast over de lekkere gerechten die je er kunt nuttigen en afhalen. Inmiddels komt men van heinde en verre om te genieten van al het lekkers dat de Indische keuken te bieden heeft.

Kijk op de website voor onder andere de menukaart en de openingstijden (Maandag & dinsdag gesloten).

Eetgelegenheid, afhaal & catering Depaja Makanan telt ongeveer zestien zitplaatsen en beschikt ook over een klein terras. Natuurlijk is het ook mogelijk om maaltijden af te halen. Daarnaast beschikt de zaak ook over een gevarieerd aanbod aan typische tokoproducten zoals rijst, sambal en verse kruiden die in de eigen keuken gebruikt worden. Depaja Makanan heeft ook een cateringsservice, vanaf 15 personen leveren wij een Indisch buffet aan huis of bedrijf.Populaire gerechten zijn uiteraard de overheerlijke saté en de soto-soep, maar ook de nasi rames is niet te versmaden.

“Zo divers als de eilanden van Indonesië en de bewoners zijn, zo divers is ook de keuken.”

Depaja Makanan Dillenburg 6, Elst info@depaja.nl www.depaja.nl 0481-849099

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering