bruisende zaken

Nieuwe revolutionaire pigmentbehandeling

Nieuwe revolutionaire pigmentbehandeling

31-05-2018

Meline Skin is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentvlekken. Deze unieke methode is ontwikkeld door Dr. Fernando Bouffard, een erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. Meline Skin is geschikt voor elk huidtype en elke pigmentsoort. De producten en behandelingen vereisen de nodige ervaring en kennis om het gewenste resultaat te bereiken. De huidspecialisten bij Patrizia Bos zijn opgeleid om deze revolutionaire behandelingen uit te voeren.

Het grote verschil met bestaande pigmentbehandelingen is de diepere werking van de samengestelde werkstoffen waardoor ook pigmentvlekken in de diepere huidlaag kunnen worden behandeld. De zichtbaarheid van pigmentvlekken zoals melasma kunnen met Meline Skin behandelingen tot 95% verdwijnen! Meline Skin is één van de peelings die Gezichtspraktijk Patrizia Bos aanbiedt. Peelings zijn steeds populairder aan het worden vanwege de goede resultaten. Goed om te weten dat wij reeds 20 jaar ervaring hebben met deze behandelingen en hierin dé huidspecialist zijn in Nijmegen en omgeving.

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis intake.

Schoonheidsinstituut Patrizia Bos | Passage Molenpoort 115 Nijmegen www.patriziabos.nl | info@patriziabos.nl | 024 3238559 | instituutpatriziabos

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty