bruisende zaken

Al 10 jaar genieten van de echte Italiaanse keuken

Al 10 jaar genieten van de echte Italiaanse keuken

31-05-2018

We zijn begonnen als een traditionele ‘trattoria’, waar je lekker een kop cappuccino kunt drinken en typisch Italiaanse delicatessen kunt kopen maar ook lunchen en dineren.

heerlijk ambachtelijk italiaans ijs!

“Vanaf het allereerste begin liep het restaurant ontzettend goed, vandaar dat daar uiteindelijk het accent is komen te liggen. Veel mensen zijn blij verrast als ze hier voor het eerst komen. Mede dankzij onze open keuken en onze gastvrijheid is eten bij Da Angelo een unieke belevenis.” Catering op maat “We verzorgen tevens de catering voor feesten, partijen of andere gelegenheden. We werken niet met standaard arrangementen, alles is maatwerk.” Kookworkshops “In groepjes van minimaal 8 deelnemers ga je samen aan de slag met de Italiaanse keuken. Eventueel in combinatie met een vinoloog om de ervaring compleet te maken.” Tip Wij hebben cadeaubonnen vanaf € 5,-

Prinsenweg 3a (winkelcentrum), Molenhoek | 024-3880879 | info@da-angelofood.nl | www.da-angelofood.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie