Array

Harting Oogmode & Oogzorg Totale aandacht voor je gezichtsvermogen

Harting Oogmode & Oogzorg Totale aandacht voor je gezichtsvermogen

31-07-2018

Al meer dan 110 jaar zorgt Harting Oogmode & Oogzorg voor een heldere blik op de wereld. De ruime, stijlvolle optiekzaak in het centrum van Nijmegen is het vertrouwde adres voor totale oogzorg.

“Onze optiekzaak is altijd van medewerker naar medewerker overgedragen. Daarom is de filosofie van Harting steeds doorgegeven en behouden gebleven

Ik werk al vijfentwintig jaar in het bedrijf. Vijftien jaar geleden zijn mijn vrouw Caroline en ik trotse eigenaren geworden”, vertelt Ad van Breukelen. “Nog steeds weten jong en oud Harting Oog-mode & Oogzorg te vinden voor een modieuze bril. Onze oudste klant is negentig jaar oud en de jongste klant is anderhalf jaar oud. Beiden vertrouwen zij op onze service. Met een ontspannen sfeer in de winkel varen wij een eigen koers. Daarbij staat kwaliteit altijd bovenaan en daarom breiden wij onze oogzorg steeds verder uit. Aandacht voor je ogen houdt niet op bij slechts een bril aanmeten.” Naast een optometrist, die kijkt naar de gezondheid van de ogen, heeft Harting Oogmode & Oogzorg ook een orthoptist in huis. Carmen van den Akker is gespecialiseerd in scheelzien, een lui oog, dub-belzien, oogbewegingsstoornissen en het aanmeten van brillen bij kinderen. “Als orthoptist kijk ik naar de samenwerking tussen de ogen. Ook met hoofdpijn en leesklachten kun je snel bij mij terecht. In onze winkel hebben wij alles in huis om je verder te helpen en persoonlijke zorg te geven. En omdat de zorg in onze winkel plaatsvindt, blijf je altijd in een vertrouwde omgeving met dezelfde service die je gewend bent.” “Ook de volgende generatie staat klaar om jou te helpen”, vertelt Ad. “Onze zoon is inmiddels aan het studeren voor optometrist, zodat ook hij jou kan verwelkomen en voorzien van een deskundig advies.”

Harting Oogmode & Oogzorg | 024 - 329 52 00 Hertogstraat 128, Nijmegen | www.hartingnijmegen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie