Column

Tijd voor een nieuwe zomeroutfit?

Tijd voor een nieuwe zomeroutfit?

31-08-2018

Tijssen Mode is een complete herenmode winkel voor de eigentijdse man. Al jaren is de zaak dealer van kwaliteitsmerken als Stone Island, Jacob Cohen, Santoni en Peuterey. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen vindt hier wel iets van zijn gading; het aanbod varieert van casual tot maatkleding. Dankzij de recente verbouwing is de winkel bovendien makkelijk toegankelijk, stap dus vooral eens binnen.

“We blijven vernieuwen”

Tijssen Mode is een echt familiebedrijf. Maarten Tijssen is alweer de derde generatie, hij staat sinds 1993 officieel aan het roer. “Ik had altijd al een liefde voor mooie kleding en een goed smaakgevoel”, vertelt Maarten. “Eigenschappen die nu van pas komen. We acteren op een hoog niveau, dan is het noodzakelijk dat je gevoel hebt voor datgene wat je doet.” En dat geldt niet alleen voor hem maar ook de rest van het team

De gevarieerde collectie omvat gerenommeerde merken als Aspesi, Barba, Jacob Cohen, PalZileri, Santoni, Maffeis, Eton, Peuterey, Trussini en Zespa. “We streven naar een combinatie van bewezen klassiekers en de nieuwste mode en proberen voor ieder wat wils te bieden. Specifiek voor de jongere generatie hebben we ons aanbod de laatste jaren uitgebreid met toppers als Kenzo, Stone Island, Lyle and Scott en Napapijri.”

Burchtstraat 30, Nijmegen | 024-3222481 mode@tijssenmode.nl | www.tijssenmode.nl (ook webshop)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere