Column

Superman

Superman

31-08-2018

Ieder mens is een Superman. Volgens mij gaat het leven over het ontdekken van je eigen superkrachten. Iedereen heeft ze. Je hoeft ze alleen maar te zien.

Bewegen is mijn passie! Ik ben fysiotherapeute, Pilates- en aerobicsdocente en leraar Alexander Techniek. Maar ooit had ik een ongelooflijke hekel aan bewegen...

Beperkingen Van jongs af aan word je geconfronteerd met je beperkingen. Het begint op het consultatiebureau en zet zich voort gedurende de schoolcarrière. Hoe vaak staat er een 10 op je rapport? Nooit, want er is altijd ruimte voor verbetering! Ik studeer al mijn hele leven. Een afgeronde opleiding werd direct gevolgd door een nieuwe: “Ik weet nog niet alles, maar ik ben ermee bezig…” En zo sta ik in de wacht tot het moment van perfectie is aangebroken

Opleiding tot Superman Als ik me focus op mijn beperkingen, ben ik de onhandige Clark Kent. Maar als ik me focus op mijn mogelijkheden, word ik Superman. Ik ben een nieuwe opleiding gestart, de opleiding tot Superman. Nu ben ik de leerling én de docent. Ik lees boeken die me raken en luister naar sprekers die me inspireren. Ik ben de manager van mijn leerproces. Er is geen docent die mij kan vertellen hoe ik mijn leven moet leiden. Dat kan ik alleen zelf doen. Ik heb mijn eigen superkrachten, ik ben de enige die ze kan ontdekken en gebruiken. En ik deel ze in alle lessen die ik geef.

Voor meer informatie kijk op de website www.mendybosch.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere