bruisende Column

Acne, wat nu?

Acne, wat nu?

31-10-2018

Het kan u (of uw dochter of zoon) zomaar overkomen. Jeugdpuistjes of acne. In de pubertijd maar ook op latere leeftijd na het stoppen met de pil, rond een zwangerschap of in de overgang. Medisch is de meest voorkomende huidziekte welliswaar ongevaarlijk maar het is wel erg vervelend en soms een aanslag op het zelfvertrouwen. De huidtherapeuten van Huidprofs zijn gespecialiseerd in het onder controle krijgen en verhelpen van acne!

“Wij hebben zorgovereenkomsten met alle zorgverzekeraars!”

Het team van Huidprofs behandelt acne door middel van dieptereiniging en peeling van de huid. De speciale acnebehandelingen reinigen de huid intensief en stimuleren het herstelproces van de huid. Puistjes, mee-eters en dode losse huidcellen worden tijdens de behandeling verwijderd. Hierdoor komt de acnehuid tot rust, poriën zullen minder blokkeren en er onstaan minder mee-eters met als gevolg dat de acne afneemt en de huid rustiger wordt. Op de speciale acnewebsite www.acnezorg.nl biedt de huidtherapeut een aantal interessante kortingspakketten voor de behandeling van acne aan

Huidprofs zijn HBO geschoolde specialisten op het gebied van acnetherapie, littekentherapie en huidverjonging. Huidprofs heeft vier vestigingen in Nijmegen en Beuningen

Wilt u dat Huidprofs uw acne onder controle krijgt? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek

U zult zien dat wij u kunnen helpen!

Huidprofs T . 024-360 66 09 www.huidprofs.nl www.acnezorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering