bruisendE ZAKEN

Samen op zoek naar de ideale vakantie

Samen op zoek naar de ideale vakantie

31-10-2018

Cruises op de Middellandse Zee, kamperen in de Alpen, rondreizen in Canada of een heerlijke All Inclusive aan de helderblauwe Caraïbische Zee.

Slaap je het liefst in een knus en kleinschalig hotel of in een ruim opgezet resort met veel mogelijkheden en faciliteiten

In de TUI winkel gaan Christine, Suzanne, Lonneke, Ellis, Sharon, Michelle en Anjes met jou op zoek. Samen hebben wij bijna de hele wereld gezien. Met een kopje koffie of thee, zetten we de beste mogelijkheden voor je op een rij. Daarbij maken we uiteraard gebruik van ons eigen aanbod maar ook van andere specialisten. We nemen uitgebreid de tijd en zo vinden we samen je ideale vakantie. Het enige dat je zelf nog moet doen, is je koffers inpakken. Maar we doen meer... We regelen bijvoorbeeld ook transfers, boeken excursies en reserveren entreebewijzen. We helpen bij tolvignetten, autoverhuur, vervoer van en naar Schiphol, parkeerplaatsen op luchthavens en meer. Samen komen we verder! Wij weten waar je moet zijn en met onze tips en service maken wij je vakantie nog specialer. Dus bespaar jezelf een lange zoektocht en kom langs in onze winkel aan de Ziekerstraat 77 in Nijmegen! Tot snel! Groetjes, Christine, Suzanne, Lonneke, Ellis, Sharon, Michelle en Anjes

TUI Reisbureau | Ziekerstraat 77, Nijmegen | 024-322 9000 | nijmegen@tui.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty