bruisende zaken

“Het is geweldig om dit samen te kunnen doen”

“Het is geweldig om dit samen te kunnen doen”

01-12-2018

Dennis van Dijk en Dimphke de Boer hadden een droom; een eigen restaurant. In mei jl. maakten zij hun droom waar en openden zij de deuren van Restaurant van Dijk en de Boer aan de Dommer van Poldersveldtweg in Nijmegen-Oost.

Chef kok Dennis is een horecaman in hart en nieren. Dimpke brengt haar organisatorische vaardigheden met zich mee. Samen met hun gedreven personeel zetten zij zich 100% in voor hun gasten. De Franse keuken vormt de basis van de gevarieerde menukaart. Daarnaast zijn er invloeden uit andere eigentijdse wereldkeukens. In een gezellige, huiselijke sfeer kun je proeven van pure, eerlijke gerechten, bereid met verse producten van het seizoen

Duurzaam koken “We doen ons best om zo duurzaam mogelijk te koken”, vertellen Dennis en Dimphke. “Zo gebruiken we bijna alles van een product, ook om het restafval te beperken. Heb je speciale wensen? Vertel het ons, we denken graag met je mee. Grotere groepen kunnen bij ons sowieso gewoon à la carte eten.” Nieuwsgierig geworden? Op woensdag en donderdag kun je voor slechts € 17,50 genieten van een heerlijke Chef’s Plate. Daarbij heb je keuze uit vlees, vis, vegetarisch en veganistisch. “Kom dus vooral eens kennismaken!”

Tip: Het Kerstmenu staat al online!

Restaurant van Dijk en de Boer | Dommer van Poldersveldtweg 71, Nijmegen 024-3244004 | info@restaurantvandijkendeboer.nl | www.restaurantvandijkendeboer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty