bruisende zaken

    Urbn folks, dat zijn we. Stadsmensen.

Urbn folks, dat zijn we. Stadsmensen.

01-12-2018

Het is zover! Na een periode van ontwikkelen, organiseren, opleiden, experimenteren, verbouwen en nog veel meer, zijn wij er klaar voor. Wij zijn geopend: URBN FOLKS Brasserie Nijmegen. URBN FOLKS is gebaseerd op het oorspronkelijke Franse Brasserie gedachtengoed met een internationale touch.

Urbn folks, dat zijn we. Stadsmensen En als echte stadsmensen willen we zorgen voor “onze” stad. We zijn er trots op, we zijn er graag. Smaakvolle en herkenbare gerechten. Pure mensen om je heen in een prettige omgeving. Dat is wat we jou willen bieden, omdat wij geloven in een duurzame relatie met jou als gast. 1e en 2e kerstdag geopend! Tijdens de kerst zijn wij speciaal voor jou geopend. Geen keuzestress... Bij ons kan je à la carte eten en kiezen waar je op dat moment zin in hebt. Het enige wat wij graag van jou willen weten is met hoeveel gasten jij komt en hoe laat. Je kunt reserveren via onze website www.urbnfolks.com, via info@urbnfolks.com of telefonisch op 024-6634874

We are more than food Uiteraard kunnen wij samen met jou een event, borrel, verjaardagsfeestje organiseren. Je bent van harte welkom om jouw plannen tijdens een kopje koffie of thee te bespreken.

Van Oldenbarneveltstraat 81 Nijmegen | T 024 663 48 74 info@urbnfolks.com | www.urbnfolks.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering