column

Bij Fysiotherapie Haps train je met eGym effectief als nooit tevoren

Bij Fysiotherapie Haps train je met eGym effectief als nooit tevoren

01-12-2018

Fysiotherapie Haps is een expert op het gebied van beweegzorg met een sterk gemotiveerd team en een grote diversiteit aan expertise op HBO+ niveau.

Ard Schenk schaatslegende“Vroeger trainde ik om te winnen. Nu voor het behoud van kwaliteit van leven”

Wij zijn een sterk en gemotiveerd team dat u voorziet in de beste zorg. In het zorgproces blijven wij continu kijken naar de best mogelijke behandelwijze voor het beantwoorden van uw hulpvraag binnen onze eigen mogelijkheden en wanneer dat niet voldoende is ook bij andere disciplines binnen of buiten onze praktijk en medisch centrum. Bij problemen of een hulpvraag op het gebied van bewegend functioneren geven wij u vertrouwen en staan wij u bij in training, preventie, coaching en advisering. Tevens zijn diverse andere disciplines in het pand gevestigd zoals; Podotherapie Propuls, Dieetadvisering en Coaching Bionda, De Trombosedienst, Het Consultatiebureau met apart spreekuur. Door onze samenwerking met deze disciplines onder een dak, zijn er korte lijnen en kunnen we u nog beter van dienst zijn! Uiteraard hebben wij, buiten de praktijk, ook nauw contact met specialisten en huisartsen. eGym heeft professionele fitnesstoestellen ontwikkeld voor een state-of-the-art cirkeltraining die in verschillende premium-fitnessclubs in Europa wordt beoefend. De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan. Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding. De trainingsgegevens worden automatisch met het eGym platform gesynchroniseerd en zijn via de website www.egym.nl en een fitness app gratis toegankelijk voor leden.

Raadhuisplein 11-13, Haps 0485 320 406 | info@fysiotherapiehaps.nl www.fysiotherapiehaps.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering