bruisende zaken

Genieten van  verrassende gerechten

Genieten van verrassende gerechten

01-01-2019

Bijna 3 jaar geleden opende Zeezicht de deuren in de Marikenstraat in Nijmegen. In deze gezellige lunch-room kun je genieten van heerlijke gerechten die net even anders zijn dan anders.

“Kom de unieke, relaxte sfeer vooral zelf eens ervaren”

“We zitten in een moderne winkelstraat in een historische stad”, vertelt Guus Engelen, die tevens eigenaar is van het tegenover gelegen New Dutch. “Onze locatie is perfect, we zijn gelegen aan een rustig plein waar je de alledaagse drukte makkelijk even kunt ontvluchten.”

Bijzondere gerechten

“Je kunt de dagelijks bij ons terecht. Van een kop koffie of thee met gebak tot een borrel met een vleesplankje, je vindt het hier allemaal. Maar ook voor een lekkere lunch ben je hier aan het juiste adres. Natuurlijk hebben we een tosti en een clubsandwich op de kaart staan, maar we doen ons best om daarnaast bijzondere gerechten aan te bieden die je niet snel ergens anders zult vinden. Wekelijks hebben we bovendien nieuwe specials, we willen onze gasten blijven verrassen.”

Unieke sfeer

Zeezicht is door lezers van Glamour NL uitgeroepen tot een van de 6 leukste lunchplekken in Nijmegen. Ook bij de Terrasprijs Nijmegen 2018 eindigden ze in de Top 6.

Beide nominaties zijn ongetwijfeld mede te danken aan de unieke, relaxte sfeer in de lunchroom. De tapijten op de grond en de grote bank met kleurrijke Oosterse vloerkussens zorgen ervoor dat je je al snel helemaal thuis voelt.

info@marikenstraat.nl | www.marikenstraat.nl Zeezicht | Marikenstraat 42, Nijmegen | 024-6791997 | zeezichtnijmegen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering