Column

2019: Tijd voor een gezond en mooi lijf met Contoura

2019: Tijd voor een gezond en mooi lijf met Contoura

01-01-2019

“Het was schrikken, ruim een jaar geleden, toen ik op de weegschaal bijna 80 kilo zag”, verteld Aida. “Met mijn lengte van 1.62m en mijn bouw is dat wel heel zwaar. Sporten en met name hardlopen vind ik erg leuk om samen met mijn partner te doen. Maar om dat te kunnen blijven doen moest er minimaal 20 kilo af.”

Aida is 22 kilo afgevallen en 130 cm kwijtgeraakt: • Armen -12 cm • Borstomvang -16 cm • Taille -13 cm • Buik -26 cm • Heupen -18 cm • Dijen -20 cm • Knieën -16 cm • Kuiten -9 cm

“In mijn vakantie lukte het weleens om af te vallen omdat we altijd gaan wandelen, fietsen, hardlopen of zwemmen. Maar helaas raakte ik toen weinig kwijt en ook de weken daarna bleef het gewicht hetzelfde. Ondanks dat ik iedere dag een activiteit deed. Dit kon zo niet langer doorgaan.

In overleg met mijn partner besloot ik hulp te zoeken en zo kwam in contact met Az Groen van Contoura. Ik had de volgende dag al een afspraak voor een intake. En meteen werden mijn gewicht en maten al opgenomen en ik kon snel beginnen. Doordat ik direct op 6 eetmomenten per dag werd gezet had ik al meteen veel minder last van ‘snoepbuien’.

Het bijhouden van wat ik at, controleerde Az streng. Na de energiemeting mocht ik zelfs nog meer eten daar was ik erg blij mee. Eten is namelijk een hele grote hobby van mij.

Ik ga 2 keer per week met plezier naar Contoura.

Na 20 minuten ozon-therapie doe ik oefeningen in de warmtecabine. Het team van Contoura let er goed op, dat ik de oefeningen juist uitvoer.

Het team is erg betrokken bij je. Elke 4 weken is er een meting. Op basis daarvan worden de oefeningen aangepast. Het gebied rond mijn maag en buik bleef achter ten opzichte van de rest van mijn lichaam, daarom adviseerde Az mij om ook Cryolipolyse behandeling erbij te nemen. Tijdens de Cryo behandeling krijg je koelpads op je lichaam om je vet verder weg te krijgen. Dat heeft goed geholpen. De ruimtes die gebruikt worden zijn schoon. naturel van kleur en het straalt rust uit.

Mijn streefgewicht van 59 kilo heb ik al bereikt.

Daar ben ik super blij mee.”

Wil jij ook afvallen in 2019 en je streefgewicht bereiken net als Aida? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

v.d. Brugghenstraat 12, Nijmegen • 06 16 96 42 00www.contoura.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie