bruisende zaken

Investeren in een  duurzame toekomst

Investeren in een duurzame toekomst

01-01-2019

Joop Poldermans, van oorsprong werktuigbouwkundige, wist het vijf jaar geleden al: Duurzame energie is de toekomst. Om die reden begon hij zijn eigen onderneming PLM Energy om zowel particulieren als bedrijven (MKB) te helpen om de overstap te maken.

“We willen dichtbij de mensen staan”

PLM Energy startte met zonnepanelen, maar breidde het aanbod in de loop der tijd uit naar zonnedakpannen (ideaal voor woningbouw projecten omdat ze minder zichtbaar zijn), zonneboilers, LED verlichting, Oplaadstations Elektrische Voertuigen, warmtepomp en koeltechniek. Voor de laatste twee gaat PLM Energy de samenwerking aan met een gespecialiseerd bedrijf. “Bij alles wat we doen, willen we kwaliteit leveren”, vertelt Joop. “We werken dan ook alleen met kwaliteitsproducten, onze zonnepanelen zijn van Duitse makelij.” Zonnedakpannen zijn geschikt voor monumentale panden en nieuwbouw woningen.

Ontzorgen

“Van advies en ontwerp tot aan het daadwerkelijk plaatsen van de apparatuur. We voeren alles zelf uit en ontzorgen onze klanten van a tot z. We leiden onze eigen mensen op voor de montage, zo weten we zeker dat het goed gebeurt. En dat wordt gewaardeerd, we krijgen regelmatig complimenten van onze klanten. Omdat we een relatief klein bedrijf zijn, kunnen we bovendien snel schakelen en staan we dicht bij de mensen. Daarmee doel ik zowel op mijn eigen medewerkers als mijn klanten.”

Eerlijk advies

“Alles begint met een eerlijk advies. Aan de hand van o.a. een besparingsscan en een factuuranalyse maken we graag inzichtelijk met welke energiebesparende maatregelen jou energie zou kunnen besparen. In de meerderheid van de gevallen is het mogelijk een forse besparing te realiseren waarmee nieuwe investering minder hoog uitvallen.”

Ben je nieuwsgierig geworden?

Bij Project Homberg in Wijchen en Project Vaals is PLM Energy druk bezig.

Op 3 december start een nieuw groot project in Nijmegen. In opdracht van de gemeente Nijmegen worden respectievelijk 240, 860 en 160 zonnepanelen geplaatst op de gebouwen van UWV Werkbedrijf, DSB hal fase 1 en sporthal Horstacker in Nijmegen. Zo kun je het werk van PLM Energy met eigen ogen aanschouwen.

Wil je meer informatie? Neem dan nu contact op voor een persoonlijk gesprek!

PLM Energy | Acacialaan 7, Lent | 06-33306342 | info@plm-energy.nl | www.plm-energy.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Nijmegen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).