bruisende zaken

Hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer

Hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer

01-01-2019

Al sinds 2014 is Business Netwerk Betuwe, met ruim 160 aangesloten bedrijven, hét businessnetwerk in de regio Arnhem-Nijmegen waar succesvolle ondernemers elkaar treffen in een open en ongedwongen setting.

Op een telkens wisselende en sfeervolle locatie is er iedere  3e donderdag van de maand van 09.00 - 11.00 uur een bijeenkomst, waarbij er naast netwerken ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentatie.

PERSOONLIJKE AANDACHT EN AANPAK Oprichter en organisator José Peters zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. “Ik wil dat mijn sponsoren, partners en leden zich geen nummer voelen en daarom is een persoonlijke benadering erg belangrijk”.

Ze verzorgt zelf alle marketing, de locatie van de bijeenkomsten, de contacten met de gastheer en spreker en de ontvangst van de netwerkers. “Graag wil ik als zakelijke verbinder inspelen op de behoefte van de ondernemer om zó het professionele netwerk, dat zich kenmerkt als onderscheidend en kwalitatief hoogwaardig, van toegevoegde waarde te laten zijn. Op de bijeenkomsten wordt er door de gemiddeld 100 aanwezige ondernemers op succesvolle wijze onderling zaken met elkaar gedaan”, aldus José.

Business Netwerk Betuwe | www.businessnetwerkbetuwe.nl | jose@businessnetwerkbetuwe.nl | 06-41123060

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Nijmegen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).