bruisende zaken

Genieten van heerlijke culinaire geschenken

Genieten van heerlijke culinaire geschenken

01-02-2019

Toen de Marikenstraat in 2000 werd opgeleverd, opende ook Oil & Vinegar haar deuren. Marc en Sofang Scheepers waagden als eerste franchisenemers de sprong met dit unieke concept. Samen met een vijftigtal andere gedreven ondernemers hebben zij gezien hoe de Marikenstraat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Marikenstraat, dé mooiste winkelstraat van Nijmegen

“Bij ons in de winkel kun je alles eerst proeven, voelen en ruiken voordat je het koopt”, vertelt Marc. “Dat is nog steeds de kracht van het concept van Oil & Vinegar.”

Olijfolie en azijn

Bij Oil & Vinegar op de Marikenstraat vind je een uitgebreid assortiment van o.a. dressings, pasta’s en gedroogde kruiden. “We zijn ons steeds meer gaan concentreren op food producten. Extra vierge olijfolie en azijn vormen onze kernproducten. In totaal hebben we ongeveer 20 verschillende soorten oliën en evenzoveel soorten azijn. Dankzij de veelheid aan smaken is er voor ieder wat wils.”

Topkwaliteit

Onze extra vierge olijfolie is gemaakt van olijven die binnen 24 uur na de pluk uitgeperst zijn, wat zorgt voor de kenmerkende lage zuurgraad van onder de 0,8%. Echt een topproduct, zoals we ook regelmatig horen van onze klanten. Mijn persoonlijke favoriet is de Bonsecco olijfolie die we op de tap hebben. Een aanrader is bovendien de Castillo de Canena, door de Flos Olei verkozen tot de beste olijfolie van 2018.”

“Proeven, voelen en ruiken”

info@marikenstraat.nl | www.marikenstraat.nl Oil & Vinegar | Marikenstraat 26, Nijmegen | 024-38892867 | www.oilvinegar.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Nijmegen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).