Column

Een nieuwe baan

Een nieuwe baan

01-03-2019

Bewegen is mijn passie! Ik ben fysiotherapeute, Pilates- en aerobicsdocente en leraar Alexander Techniek. Maar ooit had ik een ongelooflijke hekel aan bewegen...

Na een lange loopbaan bij het Radboud Sportcentrum ga ik een nieuwe uitdaging aan!

Sportlessen Uitdagend is het zeker, want ik weet nog niet wat ik ga doen! Al bijna 25 jaar geef ik sportlessen. Ik begon als aerobics-docent: een jonge meid die vooral wilde knallen. Naarmate ik meer leerde over bewegen en zelf meer bewegingservaring op deed, werden mijn lessen subtieler. Alleen maar intensief bewegen hield ik niet vol, het leidde vooral tot frustraties en blessures. Met Pilates vond ik een nieuwe koers. Bewust bewegen, dat is goed voor lichaam én geest.

Kunst van bewegen In mijn columns praat ik over bewegen. De kunst van bewegen. Er is zoveel te vertellen, zoveel te ontdekken. Het is mijn diepste overtuiging dat bewegen altijd leuk is als je er met je aandacht bij bent. Bewegen is een manier om je lichaam te leren kennen, je capaciteiten te ontdekken, je grenzen te bepalen. Als fysiotherapeut en sportdocent was ik vooral bezig met de ander. De patiënten en sporters stonden centraal. De komende tijd focus ik op mezelf. Ik ga oefenen: de Alexander Techniek, Pilates, krachttraining, cardiotraining... ik heb er de tijd voor. Ik train op een ontspannen manier. Ik hoef geen perfect lichaam, ik wil me goed voelen. Bewegen helpt! Een gezond lichaam huisvest een gezonde geest, dan komt de nieuwe baan vanzelf!

Voor meer informatie kijk op de website www.mendybosch.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie