Bruisende zaken

Waarom is een peeling goed voor jou?

Waarom is een peeling goed voor jou?

01-03-2019

Met een peeling vernieuw je de huid doordat er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt gepeeld (verwijderd). Het gebruik van fruitzuren zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt. Wat hebben we toch een ingenieus lichaam! Een peeling zorgt dus direct voor een gladdere huidstructuur. Je huid is optimaal gehydrateerd, de poriën zijn gereinigd en dat zie je terug: je huid glanst en ziet er heel gezond uit. Het werken en behandelen door middel van peelings is een secuur vak en bij Gezichtspraktijk Patrizia Bos ben je hiervoor op het juiste adres.

Ons bedrijf is opgezet door Patrizia Bos in 1982. Sinds 2 jaar is de zaak overgedragen aan huidspecialiste Inge de Best. Samen met haar collega huidspecialisten Lauren en Sanne worden dagelijks meerdere behandelingen gegeven. We behandelen uitsluitend het gezicht en zijn gespecialiseerd in peelings en needling. Met deze methodes kunnen huidproblemen zoals huidveroudering, roodheid, pigment en acne worden verholpen. Goed om te weten dat wij reeds 20 jaar ervaring hebben in peelings en hierin inmiddels dé specialist zijn in Nijmegen en omgeving.

Iedereen heeft dus baat bij een peeling zolang dit door een vakkundige specialist wordt uitgevoerd. Wij kijken altijd naar jouw huidtype en huidconditie zodat we op basis daarvan een gedegen analyse kunnen doen en eenbehandelplan kunnen opstellen.

Het combinerenen van de juiste concentratie fruitzuren zorgt ervoor dat voor ieder huidtype een zeer effectieve behandeling is op te stellen met als resultaat een zichtbaar mooiere huid.

Ook wanneer je geen huidproblemen hebt, is het heel raadzaam om zo nu en dan een peeling te ondergaan zodat je huid een diepte reiniging krijgt, je vocht- en zuurstof-gehalte wordt verhoogd waardoor je huidstructuur verfijnt. Uiteraard krijg je van ons altijd een uitgebreid advies hoe jij je huid thuis het beste kunt verzorgen. Wij werken met de nieuwe generatie derma cosmeceuticals producten.

Dit zijn natuurlijke zuren en werkstoffen die in de diepere huidlagen werken en op deze manier een opmerkelijk goed resultaat geven.

Nieuwsgierig geworden of heb je een vraag? Kijk op www.patriziabos.nl voor meer informatie of maak online of telefonisch een afspraak voor een gratis intake.

Schoonheidssalon Patrizia Bos | Passage Molenpoort 115 Nijmegen www.patriziabos.nl | info@patriziabos.nl | 024 3238559 | instituutpatriziabos

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Nijmegen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).