bruisende zaken

Dé specialist voor rug- en nekklachten

Dé specialist voor rug- en nekklachten

01-03-2019

PhysioFlex is DE Fysiopraktijk in Nijmegen voor de behandeling van Rug-en Nekklachten. Dat kan pijn, maar ook bewegingsbeperking zijn. Onze missie is het oplossen van uw klachten en het verbeteren van uw kwaliteit van leven.

“Alles draait om beweging”

Wat is OriGENE therapie precies? “Het is een combinatie van kracht- en coördinatietraining. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een speciaal fysiotherapeutisch behandeltoestel. Als enige in Nijmegen beschikken wij over de module waarmee je niet alleen de rug, maar ook de nek kunt aanpakken. We kunnen de instellingen van het toestel geheel afstemmen op jouw klachten, beperkingen en mogelijkheden. Echt maatwerk dus. Het is de bedoeling dat je er vervolgens zelf actief mee aan de slag gaat, uiteraard onder onze deskundige begeleiding.”

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Kijk dan eens op onze website! www.physioflex.nl

PhysioFlex | Haterseweg 10, Nijmegen 024-6757897 | info@physioflex.nl www.physioflex.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Nijmegen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).