bruisende zaken

Zo ga  je  weer  stralen!

Zo ga je weer stralen!

01-04-2019

Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken en ziekenhuizen, besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2011 haar eerste cosmetische kliniek op te zetten. Enkele jaren later volgde er ook een tweede kliniek. Haar deskundige, persoonlijke aanpak en eigen visie op schoonheid maken haar uniek in haar vakgebied.

Als kind al was Annemarie mateloos gefascineerd door het menselijk lichaam en wilde ze precies weten wat zich onder de huid afspeelde. Geneeskunde studeren lag dan ook voor de hand. Ze specialiseerde zich in cosmetische geneeskunde.

Specialisme dokter Annemarie van Rosmalen Dokter Annemarie heeft veel ervaring met het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen. Ze is gespecialiseerd in de liquid facelift en injectable behandelingen rondom de ogen. "Door subtiele filler behandelingen kan ik mensen weer laten stralen doordat ze geen vermoeide blik meer hebben. De meeste cliënten ken ik al jaren. Mede daardoor kan ik de tijd als het ware stilzetten en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. De onder- en bovenoogleden zijn een lastig gebied om te behandelen. Daarom heb ik mij juist daarin gespecialiseerd. Het ooggebied zorgt voor de eerste indruk die anderen van je hebben. Door mijn jarenlange ervaring kan ik een groot verschil maken en zorgen voor een frisse oogopslag." Erkende titel Dokter Annemarie vindt het belangrijk dat cosmetische behandelingen kwalitatief goed en veilig worden uitgevoerd, daarom is zij ook voorzitter van de onderwijscommissie voor een tweejarige opleiding tot cosmetisch arts. ‘’ Vanaf de zomer van 2019 is cosmetisch arts een erkende titel en daar zijn we erg gelukkig mee! Ons vakgebied is de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd.’’ Vooroordelen wegnemen “Steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, weten inmiddels de weg naar onze kliniek te vinden. Toch hebben we nog altijd te maken met vooroordelen en karikaturen. In de ons omringende landen is een bezoek aan een cosmetisch arts de normaalste zaak van de wereld, maar in Nederland kun je maar beter zwijgen over een beetje botox in je fronsrimpel of kraaienpootjes. Het calvinisme zit diep; tevreden zijn met hoe je eruitziet is de gedachte, terwijl je aan de andere kant keihard op datzelfde uiterlijk wordt afgerekend. In onze klinieken is het uitgangspunt bij alle behandelingen een frisse en natuurlijke uitstraling. Niemand wil een gezicht waar overduidelijk ‘iets’ aan gedaan is. Dat is tegenwoordig gelukkig helemaal niet meer nodig.” Drijfveren “Veel van de mensen die bij mij in de kliniek komen krijgen vrijwel dagelijks van hun omgeving te horen dat ze er moe of boos uitzien, waardoor ze onzeker worden. Daarom krijg ik iedere keer een goed gevoel als zij door een relatief eenvoudige handeling weer goed in hun vel zitten en tevreden zijn met zichzelf. Onze cliënten op iedere leeftijd de mooiste versie van zichzelf laten zijn, dat is waar ik het voor doe.”

Home for a beautiful face

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen 024 7411 000 | info@vanrosmalenkliniek.nl | www.vanrosmalenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere