bruisende zaken

Je huid verbeteren en zelfs liften zonder chirurgische ingreep

Je huid verbeteren en zelfs liften zonder chirurgische ingreep

01-05-2019

Schoonheidssalon Patrizia Bos is al 40 jaar een begrip in Nijmegen en dat komt onder andere doordat we altijd voorop lopen met het implementeren van de nieuwste technieken en behandelingsmethodes. Plasma is dé nieuwste techniek op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Onze klanten die een Plasma kuur hebben gevolgd zijn razend enthousiast over het resultaat.

Wat is plasma? In de natuurkunde kennen we naast vaste, vloeibare en gasvormige stoffen ook een vierde aggregatietoestand; de fase plasma. Plasma bestaat uit een geïoniseerd gas samengesteld uit ionen en elektronen. De fase plasma zorgt ervoor dat het Plasma apparaat waar wij mee werken in staat is om de huidcellen nieuwe energie te geven en zo de huid te verjongen en te egaliseren.

Hoe werkt plasma streaming? Het Plasma apparaat glijdt langzaam over de huid.

De plasmabundel dringt door alle huidweerstand heen en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden.

De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. De energie die tijdens dit proces vrijkomt creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Plasma is een vorm van energie en heeft een sterk geneeskrachtige werking. Het doodt ongezonde bacteriën en remt daarmee ontstekingen. Het liften van de huid gebeurt met een soort pen waaruit kleine plasmastroompjes komen. De fibroblasten in de huid worden aan het werk gezet en maken nieuw collageen en elastine aan. De huid wordt opgevuld dankzij deze nieuwe vezels en oogt gelijkmatiger, gladder, steviger en heeft een fijnere huidstructuur.

Het grote voordeel van de Jett Plasma Lift De behandelingen zijn aangenaam, geheel pijnloos en veroorzaken geen wondjes en/ of korstjes. Deze methode is breed inzetbaar:
• voor het vervagen van rimpels
• het liften van oogleden
• verstevigt en verjongt de huid
• acne
• rosacea Er is geen herstelperiode, je kunt na de behandeling gewoon je werkzaamheden oppakken. Na de 1e behandeling zie je al direct resultaat. Voor een optimaal resultaat adviseren wij (afhankelijk van je huidconditie) 4 tot 8 behandelingen in kuurverband en vervolgens eens in de 3 maanden een opfrisbehandeling. De prijs van de behandelingen verschilt per zone/behandel gebied.

Bij een kuur van 5 behandelingen ontvang je 1 onderhoud behandeling na drie maanden gratis.

Nieuwsgierig geworden naar onze salon of de Jett Plasma Lift? Je kunt via onze site een gratis intake inplannen.

Schoonheidssalon Patrizia Bos | Passage Molenpoort 115 Nijmegen www.patriziabos.nl | info@patriziabos.nl | 024 3238559 | instituutpatriziabos

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie