bruisende zaken

In goede conditie

In goede conditie

01-05-2019

Het geven van sportlessen is geweldig. Na afloop van een werkdag hoef ik me niet meer naar de sportschool slepen. Ik krijg betaald voor werk wat ik leuk vind én waar ik fit bij blijf! Toch kleven er ook nadelen aan. Het is zwaar om meerdere lessen achter elkaar te geven. Mijn lijf deed vaak pijn, variërend van ‘gewone’ spierpijn tot zeurende gewrichtspijn.

Bewegen is mijn passie! Ik ben fysiotherapeute, Pilates- en aerobicsdocente en leraar Alexander Techniek. Maar ooit had ik een ongelooflijke hekel aan bewegen...

Lichamelijke klachten Lichamelijke klachten hebben mij altijd gefascineerd. Ik heb ontdekt dat ik vatbaarder ben voor blessures als ik niet lekker in mijn vel zit. Soms lijkt mijn lichaam me toe te spreken: ‘Mendy, je loopt jezelf voorbij, neem rust!’ En vervolgens schiet het zó in mijn rug dat ik drie dagen lang letterlijk geen stap kan zetten. Dat is me één keer overkomen. Ik nam een aantal dagen vrij en herstelde sneller dan ik ooit had durven dromen.

Klachtenvrij Nu sport ik zelfstandig. Ik luister naar mijn lijf en train in lijn met mijn fysieke behoeften. Het resultaat is verbluffend: Al mijn blessures zijn als sneeuw voor de zon verdwenen! Als ik dat toch eens eerder had ontdekt...

Voor meer informatie kijk op de website www.mendybosch.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie