bruisende zaken

PREZO Gouden keurmerk voor Dienstencentrum OBG

PREZO Gouden keurmerk voor Dienstencentrum OBG

01-06-2019

Dat je bij Dienstencentrum OBG een beroep kunt doen op goede thuiszorg, dagbesteding en kleinschalig wonen, wist je misschien al. Thuiszorg leveren we o.a. aan cliënten die bij OBG wonen, maar ook aan cliënten elders in Nijmegen. Het gaat om persoonlijke of verpleegkundige zorg, met als doel ouderen in staat stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en hun eigen leven te leiden.

Dat OBG voldoet aan alle wet- en regelgeving voor wijkverpleging is vanzelfsprekend. Dat de medewerkers van OBG ook heel goed luisteren naar wat cliënten nu eigenlijk zélf willen en daar ook naar handelen heeft geresulteerd in het PREZO Gouden Keurmerk wat sinds kort bij Dienstencentrum OBG aan de muur hangt.

PREZO focust niet op protocollen, systemen of richtlijnen. PREZO kijkt in de éérste plaats naar het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening aan haar cliënten. Voelen zij zich thuis? Voelen ze zich gehoord? Ervaren zij dat ze (met hulp) hun eigen keuzes kunnen maken? Vandaar de naam PREZO; PREstaties in de ZOrg. En dat zit bij Wijkverpleging OBG dus wel goed, “héél goed” zelfs, aldus het auditrapport.

Meer weten over de mogelijkheden van thuiszorg, dagbesteding of kleinschalig wonen? Bel of mail Dienstencentrum OBG en vraag naar één van onze wijkverpleegkundigen, casemanagers of medewerkers dagbesteding.

Meer over PREZO vind je op www.perspekt.nu/prezo.

Professor Cornelissenstraat 2 6524 PJ Nijmegen 024-3279 279 dagbesteding@obg.nu www.obg.nu/dagbesteding

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11055 Anna Skincare & beauty