bruisende zaken

Humphrey’s Nijmegen  is verhuisd!

Humphrey’s Nijmegen is verhuisd!

01-06-2019

In 1990 opende de allereerste Humphrey’s vestiging de deuren aan de Waalkade in Nijmegen. Onlangs is het restaurant verhuisd naar een prachtige locatie in het hart van het centrum: Mariënburg 59 (hoek Faberplein). “Het is tijd voor vernieuwing”, aldus Rob Adriaanse, eigenaar van de succesvolle restaurantketen met inmiddels 16 vestigingen in Nederland.

Al 29 jaar bourgondisch genieten

Oud en nieuw Humphrey’s heeft uiteraard weer gekozen voor een bijzonder pand: Het monumentale gebouw waar vroeger het filmhuis Cinemariënburg gevestigd was. Waar de gevel ongewijzigd is gebleven, heeft de binnenkant van het pand een ware metamorfose ondergaan; de ultieme combinatie van oud en nieuw. Het stijlvolle art deco interieur is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries, met een zwart-witte mozaïek tegelvloer gecombineerd met houten vloerdelen, comfortabele stoelen en banken, een grote ovale bar, warme verlichting en knusse hoekjes. Een groenwand en bomen zorgen voor een unieke beleving. Bij deze Humphrey’s ‘2.0’ kun je extra sfeervol genieten! Ook voor groepen Het restaurant, te vinden op de begane grond, biedt plaats aan circa 200 gasten binnen en aan nog eens 80 gasten op het omliggende terras. “Op termijn komt er een speciale ruimte voor private dining in de kelder. Wil je in alle rust met een kleine groep een hapje eten en wellicht vergaderen? Dan kun je vooralsnog terecht in de intieme ‘Heerenkamer’, geschikt voor ca. 20 personen.” Vers en duurzaam Het concept van Humphrey’s is verder nog steeds hetzelfde: Een driegangen keuzemenu
- met hierop voor ieder wat wils
- is verkrijgbaar tegen een vaste, betaalbare prijs van € 29,50. “Verder zijn we bij de nieuwe locatie al vanaf 11.00 uur open voor een gezellig koffie- en theemoment, lunch, borrel en diner. Onze menukaart wisselt elke 2 maanden. Sinds een jaar bestaat Humphrey’s Next Kitchen in Bemmel. Vanuit deze vernieuwende keuken worden de menu’s voor alle 16 restaurants bedacht en gedeeltelijk voorbereid. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van verse seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Bovendien hebben we tegenwoordig ook veel vegetarische en zelfs veganistische gerechten op de kaart staan. We gaan met de tijd mee!” Weet je wat? Kom gewoon zelf proeven!

Humphrey’s Nijmegen | Mariënburg 59, Nijmegen 024 - 360 2880 | www.humphreys.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering