Column

LAST VAN ZWETENDE OKSELS?

LAST VAN ZWETENDE OKSELS?

01-07-2019

Het is heel normaal om te zweten wanneer je het warm hebt, tijdens het sporten, of wanneer je gehaast of zenuwachtig bent. We doen het allemaal. Toch vinden we zweten vaak maar vervelend. We zijn bang dat we niet fris ruiken of storen ons aan zweetplekken in onze kleding. Bovendien is er een groep mensen – mannen én vrouwen – die last heeft van overmatig zweten, oftewel hyperhidrosis. Overmatig zweten kan je zelfbeeld en je sociale leven flink beïnvloeden. Sommige mensen dragen hierdoor alleen nog maar zwarte of wijde kleding, zodat de zweetplekken niet meer zijn te zien. Ze worden onzeker en zijn continu in de weer met hun deodorant.

Zo heb je er deze zomer geen last van!

Botox dry oksels behandeling

Bij de Van Rosmalen Kliniek werken we met een speciale methode die we de botox dry oksels behandeling noemen. Daarbij zetten we meerdere pijnloze prikjes in de oksels waardoor al na een paar dagen de zweetproductie aanzienlijk zal verminderen. Het is een snelle, veilige en pijnloze behandeling die maar een half uurtje duurt. Je zult je het komende half jaar tot een jaar een stuk zekerder en frisser voelen. Nog een leuke bijkomstigheid: Die strakke truitjes en shirts kun je deze zomer ook gewoon weer aan!

Ook fris de zomer in? Neem contact op voor een consult.

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen 024 7411 000 | info@vanrosmalenkliniek.nl | www.vanrosmalenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering