bruisende zaken

Fris de zomer in  met Micro-Needling

Fris de zomer in met Micro-Needling

01-08-2019

De Micro-Needling Behandeling wordt ingezet door dermatologen en beauty-instituten voor de behandeling van esthetische huidproblemen en is een effectief alternatief voor Botox of invasieve behandelingen.

Sinds ik begonnen ben als schoonheidsspecialiste weet ik het zeker: Ik heb een van de mooiste beroepen die er zijn. Mijn klanten genieten van de goede verzorging en de ambiance van rust en ontspanning die ik hen bied, hun zelfvertrouwen neemt toe en daarvan geniet ik evenzeer. Naast vakmanschap heb ik een luisterend oor voor de mensen die ik behandel: Ik hecht waarde aan een persoonlijke sfeer.Met de cosmetische Beauty Roller kunnen specifieke huidgebieden worden behandeld. De fijne naalden van de Beauty Rollers dringen diep in het huidoppervlak en ontwikkelen in een fractie van een seconde kleine openingen, micro-kanalen. Ze imiteren een micro-defect in de diepere huidlaag. Het doel hiervan is het stimuleren van bepaalde receptoren en groeifactoren om het eigen reparatie-mechanisme van het lichaam te activeren. Het lichaam zorgt voor directe verhoging van collageen, elastine en hyaluronzuur om de huidstructuur te herstellen en om de huidregeneratieprocessen te versnellen.

Tegelijkertijd zorgen de micro-kanalen ervoor dat werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er frisser, jonger en steviger uit. Geschikt voor het behandelen van:
- fijne lijntjes en rimpels
- het verlies van veerkracht en elasticiteit
- de tere, rijpere huid
- licht- en zonschade
- pigmentvlekken en hyperpigmentatie
- dunne, grauwe huid
- grove poriën en vette huid
- littekens, acne littekens Wij adviseren een kuur van 4 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Hengstdalseweg 46, Nijmegen | 024 322 48 04 info@studiokitty.nl | www.studiokitty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Nijmegen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).