Column

HOE HERKEN JE EEN GOEDE COSMETISCH ARTS?

HOE HERKEN JE EEN GOEDE COSMETISCH ARTS?

01-08-2019

Wil jij een cosmetische behandeling ondergaan? Zorg er dan altijd voor dat je naar een goede cosmetisch arts gaat. Gelukkig is de 'cosmetische geneeskunde' sinds 1 juli 2019 erkend als medische discipline in de Nederlandse gezondheidszorg.

Hierdoor is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’ vanaf heden beschermd. Dit is geweldig nieuws omdat cliënten nu beschermd kunnen worden tegen onbekwame behandelaars. Wanneer je nu een cosmetische behandeling wil ondergaan, hoef je alleen maar te controleren of een arts de titel ‘cosmetisch arts KNMG’ heeft. Deze artsen hebben een gedegen opleiding gevolgd en zijn gecertificeerd en bekwaam in het uitvoeren van cosmetische behandelingen. Een geslaagde ingreep begint namelijk bij een geschikte arts!

Cosmetisch Arts KNMG

Dus.. overweeg jij een cosmetische behandeling? Check dan even via de website van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) of de arts de titel 'Cosmetisch arts KNMG' draagt. Zo weet je zeker dat je naar een goed opgeleide en bekwame arts gaat.

Dr. Annemarie van Rosmalen & Dr. Shai Rambaran

Uiteraard dragen Dr. Annemarie van Rosmalen en Dr. Shai Rambaran die werkzaam zijn bij de Van Rosmalen Kliniek de titel 'Cosmetisch arts KNMG'. Daarnaast is Dr. Annemarie van Rosmalen voorzitter van de NVCG onderwijscommissie.

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen | Prins Bernhardstraat 2, Nijmegen 024 7411 000 | info@vanrosmalenkliniek.nl | www.vanrosmalenkliniek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10651 Opticien op de koffie