bruisende zaken

Een sterk staaltje vakmanschap

Een sterk staaltje vakmanschap

01-09-2019

Sjoerd Ermen en Jacky Verhoeven werkten al jaren samen als collega’s toen ze in september 2016 besloten hun krachten te bundelen in hun eigen onderneming. Ze specialiseerden zich in maatwerk in staal, RVS en aluminium. “Omdat we elkaar al zo lang kennen, zijn we perfect op elkaar ingespeeld”, vertellen Sjoerd en Jacky enthousiast. “We delen de passie voor ons vak.”

We vinden het ontzettend leuk om mooie dingen te maken

Groot én klein

Van trapleuningen en puien tot binnendeuren en kleine interieurdetails: Ervemo Metaaltechniek maakt het allemaal. “Geen enkele vraag is hetzelfde. Wij kunnen alles maken, als het maar van metaal is. We worden regelmatig ingehuurd door interieurbouwers. De laatste tijd doen we veel in het vernieuwen van horeca-interieurs. Staal is hier momenteel populair en wij kunnen er hele mooie smalle stalen profielen in verwerken. Maar ook voor een kleine reparatie ben je bij ons aan het goede adres. Het meeste werk doen wij zelf. Indien nodig kunnen we altijd een beroep doen op collega bedrijven voor specifieke werkzaamheden.”

Alles op maat

“Het begint meestal met een persoonlijk gesprek waarin we je wensen bespreken en de situatie ter plekke bekijken. We denken actief met je mee en zetten onze kennis en ervaring met plezier in om te komen tot het beste resultaat.”

Van a tot z

We willen onze klanten ontzorgen en doen dan ook alles, van het maken van een product tot het behandelen en ter plekke monteren. Desgewenst vormen we tevens de verbindende schakel met andere onderaannemers binnen een project en zorgen we ervoor dat de onderlinge afstemming
- op het gebied van techniek, planning en organisatie
- goed verloopt.”

Van niets iets maken

“Het mooie van ons werk is dat we altijd van niets iets weten te maken. Omdat alles ‘custom made’ is, is datgene wat we creëren, per definitie uniek. Ieder project is weer anders, dat houdt het voor ons uitdagend!”

Nijverheidsweg 24, Oisterwijk | 06-415 016 87 ( Sjoerd) of 06-164 126 75 (Jacky) | info@ervemo.nl | ervemo | www.ervemo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Uw tuin (laten) aanleggen?
Uw tuin (laten) aanleggen?
Oisterwijk Bruist

Magische  schuimmassage
Magische schuimmassage
Oisterwijk Bruist
Digitaal dossier?
Digitaal dossier?
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk BruistBorst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


Een knipoog ;(
Een knipoog ;(
Oisterwijk Bruist

Birdnesting: wat is dat?
Birdnesting: wat is dat?
Oisterwijk Bruist

Definitief ontharen
Definitief ontharen
Oisterwijk Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
Oisterwijk Bruist

Huidkanker
Huidkanker
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).