bruisende zaken

Betrouwbare partner voor complete wandafwerking

Betrouwbare partner voor complete wandafwerking

01-09-2019

In de afgelopen dertien jaar heeft Elger van de Wouw met Stucadoorsbedrijf van de Wouw menig woning van strak stuc- en schilderwerk voorzien. Mensen kennen hem als een betrouwbare vakman waar je terechtkunt voor uiteenlopende werkzaamheden. Sinds kort is Stucadoorsbedrijf van de Wouw ook in te zetten voor het verzorgen van buitengevel isolatiesystemen.

Afspraken staan bij mij altijd voorop.

Buitengevel isolatie als nieuwe bedrijfstak

Met de buitengevel isolatie-systemen is er een nieuwe tak toegevoegd aan Stucadoorsbedrijf van de Wouw. Voor deze werkzaamheden werkt Elger samen met het bedrijf Strikolith, een leverancier van alle benodigdheden die bij buitengevel isolaties komen kijken. Met een buitengevel isolatiesysteem verbeter je de isolatiewaarde van een woning. Dit zorgt voor lagere stookkosten en maakt de woning duurzamer.

Complete wandafwerking

Je bent bij Stucadoorsbedrijf van de Wouw aan het juiste adres voor een compleet pakket aan werkzaamheden. Wanneer je dit bedrijf inschakelt, heb je één aanspreekpunt voor het stucwerk, behangwerk, spuitwerk, schilderwerk, texwerk en het buitengevel isolatiesysteem. Hierdoor wordt de opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgd. Stucadoorsbedrijf van de Wouw verzorgt de complete wandafwerking van een woning of bedrijfspand.

Afspraak is afspraak

Wanneer je Stucadoorsbedrijf van de Wouw inschakelt, ben je zeker van een betrouwbare partner. Afspraken worden altijd nagekomen. Wanneer een bepaalde opleverdatum is afgesproken, zal het bedrijf zich hier altijd aan houden. Ook levert het bedrijf uitstekende nazorg. Als er een probleem is, wordt dat altijd snel opgelost. Dankzij de uitgebreide en betrouwbare dienstverlening is Stucadoorsbedrijf van de Wouw hét adres voor de totale wandafwerking van elk nieuwbouwproject.

Het adres VOOR totale wandafwerking Bel 06 1100 32 82 voor de mogelijkheden

Eigenaar: Elger van de Wouw | 06 1100 32 82 | stucadoorsbedrijfvandewouw@hotmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans