Bruisende zaken

Sunday Sound Bites, een nieuw uniek muziekevent in Oisterwijk!

Sunday Sound Bites, een nieuw uniek muziekevent in Oisterwijk!

20-09-2019

Op zondag 6 oktober vindt in Oisterwijk een nieuw muziekevent plaats: Sunday Sound Bites! Op acht buitenlocaties in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom kun je genieten van live muziek van elf artiesten en bands, lekker eten en drinken én gezelligheid! Alle locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met de fiets via de fietsknooppunten. De toegang voor Sunday Sound Bites is gratis.

Swingende buitenlocaties
De ‘swingende’ locaties van Sunday Sound Bites zijn De Kerck Hoeve, Bosrestaurant De Belvertshoeve, De Gerrithoeve, Streekrestaurant De Drie Vennen, Den Heikant, de Reuselhoeve, Proeflokaal Bregje en Mie Pieters. Alle locaties liggen midden in de natuur en natuurlijk aan de fietsknooppunten! Je kunt er genieten van een hapje en drankje van de kaart.

Een middag vol afwisselende optredens
Tussen 13.00 uur en circa 18.00 uur treden overal meerdere muzikanten op met een gevarieerd repertoire. Er is voor iedereen wat wils. Muzikanten van eigen bodem, uit Brabant en zelfs daarbuiten wisselen elkaar af. Op het programma staan onder andere Toeba Djoezz, Bartolo, Sophia Karma, Van Wijnhoven, Yann Lawick en Sugar Mama.

Je gaat per fiets de verschillende locaties af. Maar ook de muzikanten trekken van locatie naar locatie. Zo is er een gevarieerd programma met meerdere artiesten op één locatie! En kun je een mooie fietstour maken langs de locaties en de muziek van je keuze.

Meer info
Het hele programma met meer info over de artiesten, de buitenlocaties en de fietsroute vind je op www.bezoekoisterwijk.nl/sundaysoundbites. Of volg Sunday Sound Bites op Facebook of Instagram. Houd in ieder geval ook de speciale VIP-actie voor 2 personen in de gaten, waarmee de hapjes en drankjes tijdens Sunday Sound Bites gratis zijn.

Sunday Sound Bites wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Buitengebied-management Oisterwijk, de samenwerking van horeca-, dag- en verblijfsrecreatie-ondernemers in het buitengebied van de gemeente Oisterwijk.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp