bruisende zaken

Groot geworden door  klein te blijven

Groot geworden door klein te blijven

01-11-2019

Christel Pouwels werkte al negen jaar met veel plezier in loondienst bij het huidige Parel Administratie & Advies, toen de toenmalige eigenaresse overleed. Ze kreeg de kans om de zaak over te nemen en die greep Christel met beide handen aan.

Vijf jaar later zet ze zich samen met een medewerkster nog steeds 100% in voor haar klanten. “Indien gewenst doen wij voor onze klanten de complete administratie”, vertelt Christel. “Van de bonnetjes en afschriften tot de jaarrekening en diverse fiscale belastingaangiften. Alles gaat in overleg, mensen bepalen zelf wat ze aan ons uit willen besteden. Van tevoren bespreken we wat ze belangrijk vinden om vast te leggen in hun administratie. De eigenheid van de ondernemer moet hierin tot uitdrukking komen.”

 

Maximaal voordeel

“We bieden ook een stuk advies op fiscaal en financieel gebied. We werken bovendien samen met fiscaal juristen, wiens specifieke expertise we kunnen inschakelen wanneer dat nodig is. Onze kennis houden we up-to-date, zodat we voor onze klanten maximaal voordeel kunnen halen uit bepaalde regelingen.”

 

Ontzorgen

De opdrachtgevers van Parel Administratie & Advies zijn veelal afkomstig uit het midden- en kleinbedrijf. “Het zijn ondernemers die zich liever
bezig houden met hun eigen vak. De administratie zien ze vaak
als een ‘noodzakelijk kwaad’. Wij ontzorgen hen op fiscaal en financieel gebied en proberen het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken.”

 

 

“We ontzorgen onze klanten op fiscaal en financieel gebied”

 

 

Persoonlijke benadering

Kenmerkend voor Parel Administratie & Advies is de persoonlijke benadering. “Door de kleinschaligheid van ons kantoor weten we wie onze klanten zijn. We zijn klein, maar slagvaardig en reageren snel op vragen. De deur staat bovendien altijd open, iedereen kan gewoon even binnen lopen.”

 

Eigenaresse: Christel Pouwels 

Sprendlingenstraat 16, Oisterwijk

013-5215925

info@pareladvies.nl

 

www.pareladvies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist


Is er weer licht?
Is er weer licht?
Oisterwijk Bruist


Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).