column

Laat de feestdagen maar komen. De sfeerverlichting hangt alweer

Laat de feestdagen maar komen. De sfeerverlichting hangt alweer

01-11-2019

November, de herfst is in alle facetten aanwezig. In de horeca, en natuurlijk thuis, winterse gerechten op tafel: heerlijk! De winkels doen natuurlijk ook mee met de aanloop naar de winter. Mooie collecties en producten die passen in het seizoen. De sfeerverlichting hangt deze maand weer en we maken ons op voor een aantal koopzondagen aan het eind van het jaar. Ook hebben we natuurlijk de intocht van Sinterklaas op zondag 17 november.

Momenteel zit ik een beetje te stoeien met de nieuwe jaarplanner. Stoeien omdat er een verandering plaatsvindt in de detailhandel vanwege het aankoopgedrag van de consumenten. Dat wil eigenlijk zeggen dat we de klanten moeten willen tegemoetkomen aan hun veranderende wensen. Ze kopen gewoon meer op internet en willen dus blijkbaar iets aanschaffen op een moment wanneer zij dat willen. Dit betekent dat we de winkeltijden zullen moeten aanpassen op termijn. Hier ontkomen we niet aan. De vraag is dan ook of we bijvoorbeeld meer op zondag open moeten gaan en wat te doen met een teruglopende koopavond… Hierover krijgen de winkeliers en betrokken ondernemers een enquête over deze maand, zodat we gezamenlijk een weloverwogen keuze kunnen maken met een groot draagvlak om ons te beschermen tegen teruglopende verkopen en bezoekersaantallen. Ook zullen we begin van de maand horen wat de aangekondigde gemeentelijke bezuinigingen teweeg zullen brengen. We zijn benieuwd of we daarvan last van zullen ondervinden. We hebben in ieder geval onze wensen kenbaar gemaakt bij de gemeente. Momenteel vraagt de organisatie van het Black Friday Weekend (eind van de maand) en de editie van WinterglO’w de meeste tijd. Overigens kan iedereen zich nog aanmelden voor een kraam of misschien wel een muzikale bijdrage tijdens WinterglO’w. Ook feliciteren we natuurlijk Bart van Hal nog met de opening van zijn nieuwe restaurant mooR Up. Succes met jullie team! Volgende keer weer meer nieuwtjes en updates. Kijk voor meer en uitgebreide informatie over genoemde evenementen op: www.bezoekoisterwijk.nl. Ook tips zijn natuurlijk welkom. Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Impuls
Impuls
Oisterwijk Bruist

Het auto zomeradvies
Het auto zomeradvies
Oisterwijk Bruist

Nog reden genoeg
Nog reden genoeg
Oisterwijk Bruist

Botox tegen zweten?
Botox tegen zweten?
Oisterwijk Bruist

Mediation: Juist nu!
Mediation: Juist nu!
Oisterwijk Bruist

Wit
Wit
Oisterwijk Bruist


Is er weer licht?
Is er weer licht?
Oisterwijk Bruist


Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).