bruisende zaken

Weet je wat ik  zo jammer vind?

Weet je wat ik zo jammer vind?

01-11-2019

Dat veel mensen niet weten wat mijn beroep, mondhygiënist, inhoudt. Dat mensen denken dat we enkel schoonmaken. Maar een mondhygiënist doet veel meer.

Juist proberen we problemen in de mond te voorkomen en kosten zo laag mogelijk te houden. Met name kijken naar de persoon achter de mond, samen streven naar een gezonde mond. Een mondhygiënist begeleidt bijv. een kind, de hele peuter/kleuter/puberteit door, zo voorkom je gaatjes. En tot 18 jaar is dat kosteloos.

Iedereen zou eigenlijk minimaal 1x per jaar naar de tandarts en 1x per jaar naar de mondhygiënist moeten gaan. Een goede samenwerking is belangrijk. Heb je vragen, stel ze me gerust, misschien kom ik er dan achter waarom sommige mensen nog steeds niet weten wat we doen en wat we voor je kunnen betekenen. Wij hebben géén wachtlijst en u heeft géén verwijzing nodig.

Met een gezonde mond blijf je lachen!

Marieke Fasting – de Bres Al jaren de mondhygiënist als het gaat om specialistische mondzorg. In onze praktijk, gevestigd aan het Lindeplein, is veel kennis en kunde onder één dak geborgen.

Maak nu een afspraak! 013-2056020

Mondhygiëne Oisterwijk Lindeplein 6A 5061 HN Oisterwijk 013 205 60 20 info@mondhygieneoisterwijk.nl www.mondhygieneoisterwijk.nl Mondhygiëne De Bres Hilvarenbeekseweg 60-17 (ETZ Elisabeth), Tilburg 013 221 24 84 info@mondhygienedebres.nl www.mondhygienedebres.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans